Barbati, daruiti trandafiri persoanelor iubite!

O rochie creata special pentru ziua indragostitilorJoe Massie, un celebru florar, a tinut cu tot dinadinsul sa reaminteasca barbatilor ca urmeaza  ziua indragostitilor, pe 14 februarie si stiti cum a facut acest lucru?! A creat o rochie din peste 1700 de trandafiri.

Cred ca orice femeie ar fi multumita sa primeasca nu 1700 de trandafiri, 1000, daca nu, macar 500 dar ar accepta intr-un final si un singur trandafir oferit cu toata dragostea de la persoana draga ei.

Pentru a realiza aceasta inedita rochie, tanarul Joe Massie(pentru ca are doar 23 de ani) a colaborat si cu lantul de supermarketuri ASDA. Pentru realizarea acestei minunate rochii au fost necesare peste 170 de ore de munca sustinuta. In rochie sunt incorporate 1000 de petale de trandafiri Naomi, 15 trandafiri Carmen si 200 de crizanteme, decorate cu frunze de aur.

Acestea au fost cusute in zona soldurilor si in partea de  jos a rochiei. Creatorul a mai folosit pentru realizarea acestui spot publicitar si petalele a peste 150 de trandafiri Purple Power, 75 de Gerbera si peste 300 de garoafe.

Nici pentru purtatoarea acestei inedite rochii nu a fost usor, pentru ca rochia a cantarit nici mai mult, nici mai putin decat 12 kg.Rochia a fost in final, asortata cu o pereche de pantofi, pe care la fel, au fost imprimate petale de trandafiri.

Asa ca, dupa toata aceasta munca, haideti sa vedem ce a rezultat!

Nu-i asa ca este frumoasa?

Si pentru ca trandafirii rosii simbolizeaza dragostea pasionala, invit si pe acesta cale barbatii, sa cumpere si sa daruiasca flori persoanelor dragi sufletelor lor.

Tags:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 Afla cele 5 SECRETE ale taierii trandafirilor!
  • Perioada optima de taiere
  • Cum se taie corect!
  • Periodicitatea taierii
  • Cum se incepe taierea propriu-zisa
  • Rezultatul obtinut
Afla secretele taierii trandafirilor, chiar ACUM!