Daruieste trandafiri in timpul iernii

Viseaza si daruieste trandafiri

Inceput de an, 01 Ianuarie 2018

Dupa un revelion de exceptie pe care l-am petrecut la malul marii, mai exact la Agigea, eu si sotia mea  am iesit sa ne plimbam pe faleza, o ocazie minunata de a darui un buchet frumos de trandafiri. A fost o zi minunata de primavara! Si cand zic minunata nu te gandi ca am sarit instantaneu 3 luni si am ajuns aici  dar aceasta zi de Luni ne arata ca totusi  poate fi iarna la malul marii si sa ne bucuram de mangaierea razelor de soare primavaratice.

In ceea ce priveste conditiile meteo mentionez ca ne-am bucurat de mult soare, 12 grade Celsius , marea extrem de calma, lumea se plimba agale pe faleza sau admira orizontul. Am facut cativa pasi, vreo 10000 mai exact,  ca sa mai dam jos sarmalele, cozonacul, friptura si multe alte bunatati pe care le-am savurat de revelion.

Cand ne intorceam , ce crezi ca am vazut? Erau cativa trandafiri infloriti pe faleza din Agigea. Oare nu tdaruieste trandafirirebuiau sa fie in hibernare?  Ba da. Totusi ei au vrut sa ne arate inca o data ca mama natura da nastere unor  adevarate minuni.

Erau boboci frumosi care incercau sa se deschida complet si sa se inchine soarelui , multumindu-i pentru caldura pe care ne-a oferit-o acum, in miez de iarna.

Oare va fi afectata perioada de vegetatie din primavara? Sau natura ne va demonstra inca o data ca minunile exista ?

Daruieste Trandafiri – Limbajul Trandafirilor

Oare in lunile Martie-Aprilie ne vom bucura din nou de aceste flori deosebite care au fost lasate pe pamant pentru a ne bucura sufletul ?

Acum soarele mangaia petalele trandafirilor iar pe faleza vedeai oameni cum admirau multitudinea culorilor unice pe care le aveau.

Daca reusesti sa observi lucrurile mici, lucrurile in care omul nu s-a implicat, lucrurile care poate acum ai senzatia ca sunt “normale” cu siguranta in anul 2018 vei avea un AN EXCEPTIONAL in care iti vor aparea foarte multe oportunitati!

Este bine sa intelegem cu totii ca atunci cand luam decizia de a darui trandafiri, practic decidem sa bucuram o persoana draga, apropiata noua. trandafiri la malul marii

Chiar daca exista si alte ocazii de a darui trandafiri, inclusiv pe plan profesional, in general, buchetele si aranjamentele realizate cu trandafiri sunt pentru cei dragi noua.

Hai sa fim mai atenti la aceste lucruri marunte si sa ne bucuram de orice moment care poate sa ne schimbe starea intr-una mai buna chit ca ea pleaca de la un rasarit de soare sau chiar de la o floare.

Iti doresc o viata linistita in care poti influenta starea de bine a celor dragi oferind o floare din tot sufletul. Din punctul meu de vedere trandafirii au fost lasati pe acest pamant special pentru a fi daruiti persoanelor dragi.

Tags: ,

One Response to Daruieste trandafiri in timpul iernii

  1. Felicitari pentru initiativa avuta la inceput de an, este indicat atat sa facem miscare cat si sa ne bucuram alturi de cei dragi noua de asemenea plimbari. Va doresc un an nou plin de impliniri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 Afla cele 5 SECRETE ale taierii trandafirilor!
  • Perioada optima de taiere
  • Cum se taie corect!
  • Periodicitatea taierii
  • Cum se incepe taierea propriu-zisa
  • Rezultatul obtinut
Afla secretele taierii trandafirilor, chiar ACUM!